Czy ktoś mógłby zerknąć na schemat i powiedzieć mi, jak powinienem podpiąć kable idące od czujnika do wkładu zewnętrznych lusterek :?: kowal 2002, kiedyś mi pisał, nawet jeden z przewodów mam oznaczony numerem 4, ale niestety ta korespondencja mi przepadła ops:
1.4 TSI migająca kontrolka spalin na wolnych obrotach
Zwiń
X
-
1.4 TSI migająca kontrolka spalin na wolnych obrotach
Witam,
Jak piątek 13 to pełną gębą Dziś rano jadąc do pracy podczas postoju na światłach na wolnych obrotach zaczęła mi migać kontrolka spalin (ten silniczek). Dodatkowo zaczęło telepać autem. Podczas ruszania przez bardzo krótką chwilę czuć było szarpanie, później wszystko było już normalnie - kontrolka więcej się nie zapaliła. Auto było już rozgrzane. Przebieg - niecałe 25k.
Dziś wieczorem jestem umówiony do serwisu aby podpiąć auto do komputera - mam nadzieję, że coś zarejestrował.
Ktoś miał już takie objawy?
Z tego co udało mi się znaleźć na szybko w necie, przyczyną może być padnięta cewka lub nawet trefne paliwo. Jakieś inne pomysły?
-
-
Zamieszczone przez rlapinskiCewkę wymieniono na nową na gwarancji. Cała operacja trwała niewiele dłużej niż pół godziny. Robione w Elcar we Wrocławiu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez rlapinskiCewkę wymieniono na nową na gwarancji. Cała operacja trwała niewiele dłużej niż pół godziny. Robione w Elcar we Wrocławiu.
Komentarz
-
Komentarz